B and V 2000 Kft.

B and V 2000 Kft.

A B and V 2000 Kft. 1998-ban került megalapításra, kizárólag műgyanta padlóbevonat készítésére szakosodva. Telephelyeink Győrben és Egyházasrádócon működnek, így a Dunántúl minden területén folyamatosan jelen vagyunk. 

Munkatársaink többsége sok éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, kezdetektől szakembergárdánk tagja. Főként üzemcsarnokokban készítünk műgyanta padlóbevonatot, a Győrben és Szentgotthárdon működő autógyárak megbízásait 1998-tól ellátjuk. Kapcsolataink a korábbi egyéni vállalkozás idejére nyúlnak vissza.

Mára az alkalmazási területek köre jelentősen kibővült,
vegyszerálló, csúszásmentes, antisztatikus, vezetőképes padlóbevonatok készítésére egyre nagyobb az igény. Az alapanyagok - epoxi, poliuretán - fejlődésének köszönhetően tapasztalatot szereztünk elektrotechnikai üzemcsarnokokban, parkolóházakban, kórházakban és egyéb egészségügyi intézményekben, élelmiszeripari gyáregységekben, oktatási centrumokban, irodaházakban, szórakoztatóipari létesítményekben, üzlethelyiségekben.
Rendszeres beszállítói vagyunk a dunántúli régió autóipari, mikroelektronikai, élelmiszeripari stb. kis-, közép- és nagyvállalkozásainak. Nagy tapasztalattal rendelkezünk a különböző multinacionális beruházásokkal, és hazai építőipari cégekkel folytatott közös munkák terén. Több, rekordidő alatt elkészült nagy projektben vettünk részt sikeresen.

Az ismert padlóburkolatok közül anyag és technológia szempontjából egyaránt a műgyanta bevonatok fejlődése a leggyorsabb. Előnyös tulajdonságai már a kialakítása során jelentkeznek: rövid idő alatt, akár egy hosszú hétvége alkalmával elkészíthető. Működő üzemeknél nagy előnyt jelent, hogy szakaszos kivitelezés segítségével elkerülhető a teljes üzemszünet. A kis rétegvastagság jóvoltából nem szükséges a telepített, nehezen mozgatható gyártósorok, gépek teljes kiszerelése, így költséget és időt takaríthatunk meg.

Vállalkozásunk a kezdetektől fogva minőségi szolgáltatásra törekszik, ezt figyelembe véve dolgoztuk ki minőségpolitikánkat:

  •  Alapos, megfelelő előkészítés
  •  Minőségi alapanyagok, innovatív gyártók termékeinek alkalmazása
  •  Szakképzett, gyakorlott munkaerő
  •  Hatékony ellenőrzés

2005-ben bevezettük az ISO 9001 minőségbiztosítási, 2006-ban az ISO 14001 környezetvédelmi rendszert, melyeket a mai napig sikeresen működtetünk.

          

B and V 2000 Kft. - Magyar